Guide Til Smykkefunn

Mange menn sliter med oppgaven med å finne det perfekte smykket for jenta i livet. Søket kan være forvirrende, og å vite hva hun virkelig ønsker er noen ganger et av verdens mysterier. I denne artikkelen, la oss diskutere noen tips som kan hjelpe. Folkens, les videre og gjør dere klare til å handle!

Hvis du har et rundt ansikt, holde seg borte fra lange hengende øredobber. Slike øredobber generelt gjøre ansiktet ditt ser avrundet og trekker oppmerksomheten bort fra flotte funksjoner du måtte ha. I stedet velger å kjøpe små hengende øredobber eller Stud øredobber for et utseende som forbedrer din runde ansikt og funksjoner.

For å sikre at smykkene dine får deg til å se bra ut, bruk smykker som komplimenterer hudtonen din. Hvis du har en kul hudtone, velg smykker med en sølvtone. Når du bruker edelstener, prøv perler eller juvel-tonet steiner. For å komplimentere en varm hudtone, bruk gullsmykker og stykker med jordtoner. Koraller og turkis ser også bra ut på de med varm hud.

For å holde smykker ser sitt beste, sørg for å fjerne den når du håndterer sterke kjemikalier, for eksempel når du rengjør huset, eller når du bruker skjønnhetsprodukter. Kjemikaliene i husholdningsrengjøringsmidler og skjønnhetsprodukter kan være svært vanskelig på smykker, stripping dem av deres glans og etterlot dem kjedelig og livløs.

Hvis du har en vanskelig tid å finne det perfekte stykke smykker, bør du vurdere å kjøpe en stein og besøke med en spesialist. En smykker spesialist kan designe en innstilling bare for deg, i akkurat slik du er Envisioning det å være. Din brikke vil være unik og muligens mer verdifullt på grunn av det er en av en slags natur.

Hvis du ønsker å bruke smykker mens iført en turtleneck, sørg for å bare bruke lange halskjeder. Kortere halskjeder konkurrerer med halsen på toppen og kan la nakken ser ikke. Se etter halskjeder med et anheng som faller under bryst lengde. Når iført en turtleneck er det best å ikke lag dine halskjeder.

Vit hva du skal spørre selgeren om. Finn ut om edelstenen du er interessert i er naturlig, syntetisk eller imitasjon. Naturlige perler koster mest fordi de har en høyere kostnad for å oppnå dem. Syntetiske perler er menneskeskapte og er lettere å få, så de er billigere. Imitasjoner er den billigste totalt sett, men selvfølgelig er de ikke av beste kvalitet.

Kjenn dine valg når du handler for diamanter. Hver diamant varierer og har individuelle feil. Når du ser en diamant selv, visse feil vil være mindre av en bekymring for deg. Jewelers kan prisen sine diamanter annerledes i henhold til feilene i diamanter. Shop rundt for å finne en stor, høy kvalitet diamant til en rimelig pris.

Hver jente vil ha smykker, og hver mann sliter når de kjøper det. Å finne det perfekte stykket kan være forvirrende, og å forstå hva din spesielle dame virkelig ønsker, kan noen ganger føles som å løse et mysterium. I denne artikkelen har vi diskutert noen av de beste smykkekjøpstipsene. Bruk dem klokt, og du vil se det utseendet av kjærlighet i jentas ansikt når hun åpner den lille boksen.