Jewerlry Er Enkel å Følge Med Disse Enkle Tipsene

Smykker kommer i så mange forskjellige stiler. Det er en av de få tingene folk virkelig kan bruke til å gjøre en uttalelse om deres personlige stil. Velge og kjøpe smykker som en gave til noen kan være litt nerve racking. Les tipsene om å kjøpe smykker i denne artikkelen for å gjøre opplevelsen enklere og morsommere.

Når du velger øredobber, test vekten i butikken. Du kan ikke – og bør ikke – prøve dem på, men holder dem i hånden kan være i stand til å fortelle deg om de er for tunge for hele dagen slitasje eller bare for tung. Tunge øredobber vil til slutt bli smertefulle. Uansett hvor fine de ser ut, vil du ikke bruke dem hvis de ikke er komfortable.

For å hjelpe deg å gjøre chainmaille smykker, er det viktig at du velger dine verktøy klokt. Håndtaket på Tang skal passe godt i hendene og spissen skal være solid. Dette vil hjelpe deg å manipulere ledningen med den mest letthet og komfort, forebygge unødvendig belastning og smerte.

Rengjør diamanter hjemme mellom gullsmeden rengjøring. Du kan enkelt, og billig, holde diamanter glitrende så lyse som alltid. Alt du trenger å gjøre er å få en liten mengde tannkrem og sette den på en tørr klut. Gni steinen helt. Skyll og nyte avkastningen av gnisten.

For å unngå en tacky mengde smykker holde til regelen for to. To store stykker på en gang er det meste du bør forsøke i ett antrekk. Velg et armbånd og et halskjede, et halskjede og en ring, eller ring og et armbånd. Hold det enkelt for maksimal effekt.

Hvis dine gjennomboret ører er følsomme for metallstolper, prøv å male dem med klar neglelakk. Følsomme ører kan være kløende, smertefulle og røde. Ved å påføre et tynt belegg av klar neglelakk, er metallet dekket og presenterer ikke lenger et problem. Du kan bruke dine favoritt øredobber i komfort!

Bruk smykker i en fet, uventet farge for å plukke opp en aksent farge i antrekket ditt. Hvis du har på deg et skjørt med en floral, rutete eller stripete print, matche halskjede, øredobber eller armbånd til en farge som brukes i design. Dette er en fin måte å legge til mer farge til et ellers dempet antrekk, og det kan trekke utseendet ditt sammen pent.

Hver gang du arbeider med å rengjøre huset ditt eller noe annet sted, bør du først fjerne eventuelle smykker du har på deg. Ikke bare er det en sterk mulighet for tap, men rengjøringskjemikalene kan være veldig sterke på dine fine smykker. Unngå disse problemene ved først å fjerne smykker.

Vann er vanligvis nok til å rense de fleste typer smykker og edelstener. Bare bruk en fuktig klut og tørk av noen form for rester eller smuss som er på smykker. Hvis det er flere vanskelige problemer, kan du bruke et veldig lett rengjøringsmiddel for å fjerne disse problemene.

Kjøpe smykker som en gave kan være vanskelig for noen mennesker. Smykker er en så personlig gave, så det er viktig å velge den nøye. Det er en enkel måte for folk å tilpasse sin stil. Bruk tipsene i denne artikkelen for å finne det perfekte smykket og ha det gøy samtidig.

Smykker For Hver Occassion